Airport Taxi Breda – Taxi Service Breda luchthavenvervoer

Wij verzorgen als Taxi Service Breda, ook vervoer van of naar diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland (steeds vanuit of naar de regio Breda).
U reist met onze service direct van deur tot deur zonder tussenstops of delen met andere reizigers. De taxi is geheel en al voor uzelf (en uw eventuele medereizigers).

ook hierbij geldt: Maximaal 4 personen per taxi. Heeft u wat meer bagage? Geen probleem, wij sturen u dan een stationwagon. Bent u met meerdere reizigers dan 4? Klik dan hier voor het sturen van een email voor uw (specifieke) offerte.

De getoonde prijzen in dit overzicht zijn op basis van enkele reis. Voor retouropdrachten gelden geen kortingen en rekent u dus het tarief maal 2.

Amsterdam / Schiphol:
€ 150,00
Eindhoven Airport:
€ 100,00
Rotterdam – the Hague Airport:
€ 100,00
Brussel Nationaal / Zaventem:
€ 150,00
Antwerpen / Deurne / Brussel noord:
€ 100,00
Charleroi Airport / Brussel zuid:
€ 200,00
Dusseldorf Airport:
€ 230,00
Weeze (Niederrhein) Airport:
€ 185,00
Overige luchthavens:

Genoemde prijzen zijn op basis van minimaal 24 uur vooraf bestellen. Bij minder dan 24 uur vooraf, geldt een toeslag van € 10,00.
Indien u bij bestelling aangeeft gebruik te willen maken van een ‘pintaxi‘, kunt u zonder extra kosten of toeslagen gebruik maken van pin of creditcards.

Wanneer u een airport Taxi Breda besteld vanaf Schiphol, kunt u zich aldaar melden bij STA.
STA balie zorgt voor bemiddeling tussen u als passagier en ons als taxionderneming. De chauffeur wordt gewaarschuwd als u zich heeft gemeld, en zal binnen tien minuten voorrijden. U kunt ondertussen, zittend, wachten tot de chauffeur met de taxi er is, en deze u binnen afhaald De taxi staat voor de deur van STA geparkeerd.

Een plattegrond waar de STA balie zich bevindt ziet u hieronder.

Airport Taxi Breda - Wij gebruiken de services van STA
Klik op de afbeelding voor de vergroting

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen zijn gebaseerd op: afstand en gemiddelde tijdsduur per rit. Meterprijzen liggen vaak vele malen hoger (zie hiervoor ook onze ritprijscalculator).

Wanneer u met de taxi in de file beland, brengt dat geen extra kosten met zich mee. Ook weersinvloeden, zullen de overeengekomen tarieven niet beïnvloeden.

Andere bestemmingen dan luchthavens? Ook die kunnen wij voordeliger voor u uitvoeren. Hierbij geldt: Hoe groter de afstand, hoe lager de kilometerprijs.

 

Bel direct!