Taxi Breda Tarieven

Taxi Service Breda gebruikt de wettelijk vastgestelde standaard tarieven wanneer u gebruik maakt van een taxi in, van of naar Breda. Dit tarief is opgebouwd uit de volgende elementen:
Instap, Afstand en tijd.
Wanneer u instapt wordt de taxameter ingeschakeld en begint deze direct met optellen. Zowel tijd als afstand worden berekend.

Instap/Eerste aanslag:
€ 2,97
Tarief per Kilometer:
€ 2,16
Tijdtarief per minuut:
€ 0,36
Wachttarief per uur:
€ 40,97
Pinnen kan bij Taxi Breda
“ook vooraf overeengekomen tarieven kunnen met pin of creditcard worden voldaan”

Hieronder vind u onze handige ritprijs calculator. Hiermee kunt u eenvoudig de vertrekplaats en bestemming ingeven aan de hand van het voorbeeld, of middels de postcodes. De ritprijs calculator bepaalt de snelste route van A naar B, berekend hoe lang de reis duurt en combineert dit tot een vermoedelijke taxi ritprijs. Doordat de calculator altijd uitgaat van de snelste route, kan het voorkomen dat de prijs wat hoger uitpakt. Dit komt dan meestal doordat de calculator een route berekend via een snelweg die vaak buitenom dorpen en steden lopen. U kunt dan de optie: “geen snelweg gebruiken” aanvinken. De route wordt hierdoor misschien goedkoper. Het is overigens algemeen bekend, dat een snellere route niet altijd een goedkoper tarief betekend (!).

Aan het gebruik van de calculator kunnen geen rechten worden ontleend. Deze is ‘slechts’ een indicatie (maar wel redelijk correct). Is de afstand groter of gelijk aan 30 km? Mail of bel ons (076-522 8888) dan voor een prijsafspraak. Een vooraf overeengekomen tarief, zorgt voor geen verassingen achteraf.

Vooraf overeengekomen prijsafspraken kunnen eveneens per pin of creditcard worden voldaan, wanneer u bij uw bestelling om een ‘pintaxi’ vraagt. Ook dan geldt: Geen extra kosten!

Bel nu!