Wanneer u een taxi besteld bij Taxi Service Breda / Pin Taxi Breda vanaf of naar het Centraal Station Breda, is het voor veel mensen nog steeds wat lastig om te bepalen welke in of uitgang te nemen. Er zijn namelijk twee ingangen. één aan de noordzijde van het station (Belcrum / Stationslaan), en één aan de zuidzijde (Centrum). Heeft u een (pin) taxi bij ons besteld? Deze wacht dan zo dicht als mogelijk bij, of ter hoogte van het GWK kantoor, aan de noordzijde / Belcrum. Deze vind u vanuit de uitgang van het Station naar links de hellingbaan op. Na ongeveer 100 meter bent u op niveau met de stationslaan, en ziet u dan de taxi op u wachten. Geen enkele taxi kan u voor de deur van het station ophalen (helaas), dit is de dichtstbijzinde mogelijkheid (+/- 100 mtr). Sinds September 2016 is ook aan de centrumzijde van het Centraal Station Breda een taxistandplaats. Deze vind u na het verlaten van de tunnel via de (rol)trap, aan uw linkerhand. Ook hier moet u even een stukje lopen naar de eerst wachtende taxi. Hier is echter geen specifieke mogelijkheid nog om u op te wachten, buiten de reguliere rij taxi’s.

Vindbaarheid van de taxi(‘s) op Breda Centraal Station

De taxi’s bij het station Breda Centraal, vind u direct naast / aan de stationslaan. Wanneer u via de uitgang naar buiten komt, loopt u naar de loopbrug (ook een lift aanwezig). Via deze loopbrug komt u direct bij de taxistandplaats uit. De ‘eerste’ taxi vind u direct aan het einde van de loopbrug.

2014kaartje

Centrumzijde van Station Breda

De tunnel die van Noord naar Zuid loopt door het station is in zijn geheel in gebruik inmiddels. Via deze tunnel richting Centrum Breda, kunt u via de (rol)trappen, zo de Willemstraat inlopen richting Centrum. De route gaat dan via Valkenberg Park, zo richting de grote kerk en Grote Markt. Hiermee heeft Breda weer een mooie entree tot onze mooie stad. Toch liever een taxi? Die vind u bij het verlaten van de (rol)trappen, aan uw linkerzijde. Ziet u geen taxi staan? Bel ons dan even, of kijk even aan de noordzijde / Belcrum. Taxi’s staan er over het algemeen altijd wel.

Informatie  kunt u ook hier vinden.

Heeft u verder nog vragen? Bel gerust met: 076-5228888

Taxi Centraal Station Breda
Getagd op: